Τεχνικές μεταμόσχευσης κερατοειδούς – κλινικές εφαρμογές

Μια στροφή πριν το τέλος του πρώτου κύκλου Webinars της Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας του Ελληνικού Κολλεγίου Οφθαλμολογίας και λίγο πριν τη σύντομη καλοκαιρινή διακοπή, δίνουμε με μεγάλη μας χαρά για μια ακόμη φορά το βήμα στον επιστημονικό συνεργάτη και φίλο, κύριο Τσάτσο Μιχάλη. Ο κύριος Τσάτσος, διαθέτοντας πολυετή χειρουργική εμπειρία, θα μας παρουσιάσει μια ανασκόπηση των...

Μια στροφή πριν το τέλος του πρώτου κύκλου Webinars της Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας του Ελληνικού Κολλεγίου Οφθαλμολογίας και λίγο πριν τη σύντομη καλοκαιρινή διακοπή, δίνουμε με μεγάλη μας χαρά για μια ακόμη φορά το βήμα στον επιστημονικό συνεργάτη και φίλο, κύριο Τσάτσο Μιχάλη.

Ο κύριος Τσάτσος, διαθέτοντας πολυετή χειρουργική εμπειρία, θα μας παρουσιάσει μια ανασκόπηση των τεχνικών μεταμόσχευσης του κερατοειδούς. Μέσα από μια ιστορική αναδρομή και εκκινώντας από τις πρώτες επεμβάσεις διαμπερούς κερατοπλαστικής, αναλύονται οι νεότερες και σύγχρονες προσεγγίσεις, οι χειρουργικές τους ενδείξεις και τα κριτήρια επιλογής μεταξύ αυτών.